Serveis

Per a casa

Cooking Show

Tens un sopar amb amics? Un sopar romàntic? Vols celebrar una ocasió especial? Què millor que fer-ho amb un xef particular a casa teva? Posa’t en contacte amb mi per a més informació.

Càtering

Menjar preparat a casa, de primera qualitat, per a que només l’hagis d’escalfar i el puguis disfrutar, estalviant-te les hores de cuina!

Cates de vins i còctels

Cates de vins, destilats i còctels dissenyades especialment al teu gust. Grups mínims de 6 persones.

Sopars amb maridatge

La vetllada perfecte per a passar amb els amics: una cata de vins, cooking show i sopar maridant amb els vins que hem catat. Tot un espectacle gastronòmic.

Classes particulars o per a grups

Vols adquirir unes bases professionals per a cuinar? Vols coneixer els secrets d’aquella recepta que tant se’t resisteix? Vols sorprendre a amics i familiars preparant-los un àpat especial? No dubtis en posar-te en contacte amb mi!

cuiner-web-1

Per a professionals

Assessories

Vols millorar l’oferta gastronòmica del teu local? Vols aprendre com controlar els costos que tens a l’empresa i com reduir-los? Podem treballar-hi junts!

Formació professional

La millor forma de millorar l’oferta gastronòmica del teu local és ajudant al teu personal a assolir el nivell desitjat per a oferir un millor producte i servei. Reunions periòdiques i control per a solventar problemes i qüestions, millora de tècniques i millora del benestar en l’empresa.